CVC ingenieros és una empresa que al llarg dels anys ha desenvolupat projectes d'àmbit públic i privat, a nivell local, nacional i internacional.
Després de més de 20 anys en el sector mai hem perdut la nostra inquietud per la creativitat i el sentit de l’aventura a l’hora d’afrontar projectes innovadors.
Edificis

Definim els sistemes residencials i urbans que ofereixen una millor qualitat de vida a les comunitats, un valor genuí per als promotors i un futur sostenible per als edificis i espais públics.

Energia

Treballem amb els clients per donar forma a un món millor mitjançant l’abastiment d’energia eficient, assequible i sostenible, la seva expedició i ús.

Ciutats

Desprès de treballar estretament amb clients del sector públic durant dècades, entenem la importància de proporcionar solucions que ajudin a donar forma a un món més accessible, habitable i resistent.

Sostenibilitat

Ajudem els clients a realitzar operacions més sostenibles i eficients. És una crida a una major eficiència i a vigilar el demà amb més atenció.

Treballs en curs

Setembre 2021 

passera

Avantprojecte de la pista coberta municipal a El Bruc.

La proposta prioritza la integració dins l’entorn natural de les dues grans peces que està previst ubicar a l’àmbit de projecte: la pista coberta i una zona d’ aparcament.
El projecte està situat en un àmbit de valor paisatgístic del Pla Especial de
Protecció de la Muntanya de Montserrat i es considera d’especial rellevància resoldre les necessitats de programa respectant el caràcter i condicions actuals del lloc.
En aquest sentit, es tractarà de minimitzar l’impacte visual sobre el paisatge del volum de la nova pista coberta i de l’aparcament, utilitzant la topografia i la vegetació com a principals eines de projecte, sense afectar la vegetació existent situada a la part oest de la parcel·la.

Projecte: B2B arquitectes
Promotor: DIBA - Diputació de Barcelona

Setembre 2021

aguaduna

Projecte executiu de millora i consolidació de la urbanització tàctica existent en la Ronda Sant Antoni entre els carrers Compte d'Urgell i Casanova. Districte de Ciutat Vella i l'Eixample de Barcelona.

Actualment, l’espai descrit anteriorment té un ús molt intensiu per part de veïns i veïnes, que s’han fet seu aquest lloc com a espai de trobada, joc i relació veïnal. És per això que l’Ajuntament ha decidit millorar les condicions actuals de les lloses, a través d’una actuació tàctica, que disposi de nous elements de mobiliari urbà i disseny d’espais per diverses activitats; així com millorar l’accessibilitat a les lloses i la seva relació amb les voreres de l’entorn.

Projecte: Isabel Bennasar Fèlix
Promotor: Ajuntament de Barcelona - BIMSA

Juliol 2021

olivereta

Col·laboració amb Naurigas, SGAoffice i SIEMENS en el disseny de solucions conceptuals per al projecte "cidade aguaduna" Entre Ríos - Bahía - Brasil. 

Aguaduna és l'inici d’un model de ciutat integrador, replicable i autònom, que permet una consciència ambiental i cultural a través de la innovació i la tecnologia.

SMART MOBILITY - FOOD SYSTEM - CONNECTIVITY - QUALITY OF LIVE - GREEN THINKING

www.aguaduna.com - www.sgaoffice.com

Juliol 2021

Mobirise

Projecte Bàsic i Executiu dels Jardins d’Anton Feliu, Vilassar de Dalt.

Es proposa renaturalitzar aquest espai, mantenint la seva condició de zona verda, però ampliant el seu àmbit en 3 dimensions, entenent que la mitgera i el mur de contenció que limiten l’espai també formen part del jardí. Es reconeix la seva localització privilegiada dins del nucli urbà, en l’encreuament del carrer d’Anselm Clavé i de Manuel Moreno, i el seu potencial per ser un espai públic central per a acollir nous usos de lleure, que tinguin en compte l'inclusivitat, la sostenibilitat i la participació.

Projecte: Helena Sanz Palau
Promotor: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Telèfon

+34 933119059

Mobirise

© Copyright 2020 CVC - All Rights Reserved

This site was designed with Mobirise site template